Teken je Zen

Rust ruimte en reflectie door te tekenen

Heb jij ook net iets te vaak het idee dat de dagen voorbij vliegen? Aan het eind van de dag zit je hoofd helemaal vol. Je voelt onrust en hebt voortdurend het gevoel dat je van alles moet. Relaxen lukt maar half.

Je snakt naar meer rust. Je wilt tijd maken voor jezelf, bewuster leven en genieten. Je hoort dat iets zoals mindfulness of mediteren wel wat kan zijn. Maar in je up stilzitten op een kussen zie je niet echt zitten of lukt je zelden. Je houdt van creatief bezig zijn en vindt het leuk iets te maken. Alleen tijd, daar ontbreekt het aan.

In het creatieve mindfulnessprogramma TEKEN JE ZEN ga je ervaren hoe je weer rust en ruimte krijgt door te tekenen.

Gedurende 60 dagen ga je ontspannen door dingen te maken. Ook ga je reflecteren en onderzoeken wat jou wél en geen energie geeft.

Wat levert het je op:

Je krijgt RUST:

Je doet oefeningen (maak je geen zorgen: ze zijn eenvoudig) met als focus creatieve mindfulness. Je staat stil, komt uit je hoofd en in je lijf door te tekenen.

Je krijgt RUIMTE:

Je neemt tijd om te tekenen wat er voor jou speelt. Hierdoor ontstaat niet alleen ruimte, maar ook inzicht in wat je bewust en onbewust bezighoudt.

Je gaat REFLECTEREN:

Je observeert je leven met een milde blik.

ERVARINGEN VAN EERDERE DEELNEMERS AAN HET OFFLINE PROGRAMMA TEKEN JE ZEN: 

Ik was het plezier in tekenen kwijtgeraakt en alleen nog maar bezig met schrijven. Ik had behoefte aan rust en meer stil te staan bij wat ik op dat moment aan het doen was, en me meer bewust te worden van hoe ik me voelde. De training was superleuk en fijn. Ik heb meer rust gekregen doordat ik iedere dag door middel van tekenen even stil sta bij hoe ik me voelde en wat ik die dag had gedaan. Daardoor heb ik ook mijn innerlijke criticus en innerlijke kind beter leren kennen en ruimte kunnen geven! En er is zelfs het idee ontstaan om een boek met tekeningen te gaan maken. – Karin Koole 

Mooie dagen waren het. Fijne tijd bij het invullen van m’n dagboek. Door het Teken je Zen programma besefte ik dat het zo goed is en dat ik lekker bezig ben. – Debbie van Steenpaal

PRAKTISCHE ZAKEN

Het programma duurt 5 weken en bestaat uit 5 modules met ieder 3 video’s.

Op dit moment ben ik bezig met het maken van dit online programma. De eerste lessen zullen starten in september 2020.

WIL JE OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN VAN DE START VAN HET ONLINE PROGRAMMA TEKEN JE ZEN?

Vul dan hier je gegevens in:


* verplicht