teken je zen

Teken je Zen

Rust ruimte en reflectie door te tekenen

Heb jij ook net iets te vaak het idee dat de dagen voorbij vliegen? Aan het eind van de dag zit je hoofd helemaal vol. Je voelt onrust en hebt voortdurend het gevoel dat je van alles moet. Relaxen lukt maar half.

Je snakt naar meer rust. Je wilt tijd maken voor jezelf, bewuster leven en genieten. Je hoort dat iets zoals mindfulness of mediteren wel wat kan zijn. Maar in je up stilzitten op een kussen zie je niet echt zitten of lukt je zelden. Je houdt van creatief bezig zijn en vindt het leuk iets te maken. Alleen tijd, daar ontbreekt het aan.

In het creatieve mindfulnessprogramma TEKEN JE ZEN ga je ervaren hoe je weer rust en ruimte krijgt door te tekenen.

Gedurende 60 dagen ga je ontspannen door dingen te maken. Ook ga je reflecteren en onderzoeken wat jou wél en geen energie geeft.

Stel je voor….

  • Dat je iedere dag tijd voor jezelf maakt.
  • Dat tekenen ervoor zorgt dat je je rustiger, energieker en vrolijker voelt.
  • Dat dit fijne effect de volgende dag nog doorwerkt.
  • Dat je creatiever wordt doordat je iedere dag iets creatiefs doet?

You can’t use up your creativity, the more you use it, the more you have.

Maya Angelou

60 dagen TEKEN JE ZEN wat levert dit jou op?

 Je krijgt RUST:

Je doet oefeningen (maak je geen zorgen: ze zijn eenvoudig) met als focus creatieve mindfulness. Je staat stil, komt uit je hoofd en in je lijf door te tekenen.

Je krijgt RUIMTE:

Je neemt dagelijks een moment om te tekenen. Hierdoor ontstaat niet alleen ruimte, maar ook inzicht in wat je bewust en onbewust bezighoudt.

Je gaat REFLECTEREN:

Gedurende de 60 dagen leer je jezelf en je innerlijke criticus beter kennen. Ook observeer je je leven met een milde blik.

HOE DOEN WE DAT?

In dit programma van 60 dagen ga je met plezier aan de slag met de hierboven beschreven Rust, Ruimte en Reflectie. Je staat  stil door speciale tekenopdrachten en doet dit in een kleine groep van maximaal 8 personen.

Inclusief 3 Live bijeenkomsten

Ruimte voor jou, even helemaal niets moeten en tijd voor jezelf. Op een heerlijke lichte locatie met uitzicht over het water. Je komt tot rust, uit je hoofd in je lijf door creatieve mindfulness oefeningen. Daarna doen we oefeningen om te reflecteren: waar sta je nu? Waar gaat jouw energie naartoe?

ER IS NOG VEEL MEER MOOIS

CREATIVE JOURNAL 

Je krijgt een lekkere dikke creative journal om je in 60 dagen helemaal zen te tekenen.

CREATIEVE OPDRACHTEN

Je krijgt fijne handouts met daarin extra opdrachten om stil te staan en te reflecteren.

2X ONLINE MEETING

Tussen de bijeenkomsten door ontmoeten we elkaar online. We bespreken de voortgang en je krijgt tips en ideeën om de creatieve flow vast te houden.

ERVARINGEN VAN EERDERE DEELNEMERS AAN HET PROGRAMMA TEKEN JE ZEN: 

Ik was het plezier in tekenen kwijtgeraakt en alleen nog maar bezig met schrijven. Ik had behoefte aan rust en meer stil te staan bij wat ik op dat moment aan het doen was, en me meer bewust te worden van hoe ik me voelde. De training was superleuk en fijn. Ik heb meer rust gekregen doordat ik iedere dag door middel van tekenen even stil sta bij hoe ik me voelde en wat ik die dag had gedaan. Daardoor heb ik ook mijn innerlijke criticus en innerlijke kind beter leren kennen en ruimte kunnen geven! En er is zelfs het idee ontstaan om een boek met tekeningen te gaan maken. – Karin Koole 

Mooie dagen waren het. Fijne tijd bij het invullen van m’n dagboek. Door het Teken je Zen programma besefte ik dat het zo goed is en dat ik lekker bezig ben. – Debbie van Steenpaal

PRAKTISCHE ZAKEN

Wanneer: dinsdag 1 oktober, dinsdag 29 oktober en dinsdag 19 november 2019

Data van de 2 online bijeenkomsten ontvang je voor de start van het programma

Waar: Naar Zee Stadsoase, Bert Haanstrakade 102, Amsterdam

Tijd: 9:30-12:30 uur

* Ik werk met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. Het programma gaat door bij 6 deelnemers 

Investering: 449 euro ex BTW voor early birds, vanaf 24 september geldt het reguliere tarief van 499 euro ex BTW

Tickets: je kunt je tickets online kopen en betalen met Ideal of via overboeking. Je ontvangt van mij een factuur. Vaak is het mogelijk om de kosten te declareren bij je werkgever of deze rechtstreeks door je werkgever te laten betalen.

BEN JE OOK BENIEUWD WAT ER ALLEMAAL IN JE DRUKKE HOOFD ZIT? WIL JE OOK IN 60 DAGEN RUST EN RUIMTE KRIJGEN DOOR TE TEKENEN? 

Is er nog iets niet helemaal duidelijk? Twijfel je of het iets voor je is?
Mail me dan op aafke@studio-pen.nl en ik help je verder