Workshops

Kalender

Zakelijk Tekenen Basis (in Amsterdam): 5 november

Zakelijk Tekenen Basis

In deze workshop leer je hoe je tekenen kunt inzetten in je werk. We gaan veel oefenen. Zo ervaar je meteen hoe je snel en simpel iets kunt uitleggen met tekeningen. Ook krijg je tips en tricks om je tekeningen zo krachtig mogelijk te laten zijn.

Visueel Reflecteren

Voor iedereen die wel eens last heeft van een vol hoofd: een hele fijne webinarreeks: reflecteren door te tekenen. We gaan je laten ervaren hoe je weer rust, ruimte en helderheid krijgt door te tekenen. Gewoon eenvoudig met papier en stift. Supernuttig en leuk om te doen.

Teken je Zen

Heb jij ook net iets te vaak het idee dat de dagen voorbij vliegen? Aan het eind van de dag zit je hoofd helemaal vol. Je voelt onrust en hebt voortdurend het gevoel dat je van alles moet. Doe dan mee aan het online creatieve mindfulness programma Teken je Zen.

Zakelijk Tekenen – Verdieping

Je hebt de smaak van het tekenen op je werk te pakken. Je wilt een extra stap zetten en nog beter worden in het krachtig vertellen van jouw verhaal met een tekening. Je hebt zin in een hele dag prikkelende oefeningen om je tekenskills een flinke boost te geven. Klinkt goed? Dan is deze training precies voor jou!

Wil je graag een workshop volgen met je team? Bijvoorbeeld Zakelijk Tekenen, Visueel Reflecteren of Teken je Zen? Alle workshops bied ik ook in-company aan. Ik kom dan naar jullie kantoor of we ontmoeten elkaar online. Wil je meer weten? Stuur me een e-mail en ik help je graag verder: aafke@studio-pen.nl