Gratis Webinar: Zen met je Pen

Voor iedereen die wel eens last heeft van een vol hoofd

In dit webinar:

    • Leer je hoe je uit je hoofd kunt komen door creatieve mindfulness oefeningen
    • Ervaar je hoe je door te tekenen inzicht kunt krijgen in wat jou nu bezighoudt
    • Krijg je helderheid over waar je de komende tijd aandacht aan wilt besteden
    • Ontdek je hoe fijn het is om te tekenen zonder dat het mooi hoeft te zijn
    • Mag je de lat lekker laag leggen

👉Het webinar duurt ongeveer een uur

Wie ben ik?

Ik ben Aafke Frederik. Een paar jaar geleden startte ik met tekenen op mijn werk. Eerst nog in mijn baan bij een bank en daarnaast parttime in mijn eigen bedrijf. In 2019 waagde ik de sprong en liet mijn leven als werknemer aan de Zuidas los. Ik teken nu live tijdens (online) bijeenkomsten en geef trainingen Zakelijk Tekenen en Visueel Reflecteren.

Iedere dag teken ik ook voor mezelf. In mijn dagboek. Om mijn hoofd te legen en mijn lijf meer te voelen. Om mijn (pieker)gedachten een plek te geven. Om inzicht te krijgen in wat mij energie geeft en kost. En niet in de laatste plaats om mooie momenten van klein dagelijks geluk te vangen in een tekening.

Het tekenen in mijn dagboek geeft me zoveel inzicht en rust. Dit wil ik graag delen met jou.